vineri, 25 iunie 2010

început


Vrei , te rog sa iti indrepti privirea si spre mine ?
Desi intoteauna a fost vorba despre altii ... aici si acum e vorba despre mine ...
Atunci cand inaintea pasilor ti se astern mai multe motive de nemultumire, decat de bucurie si multumire, atunci cand esti ademenit in a intra in probleme prezente si altele din trecut carora nu le-ai dat atentie la momentul potrivit, atunci si acum, ai nevoie de ... ceva ... ceva sau cineva care sa iti intinda mana si sa te ajute sa iesi la liman si sa iti continui drumul care oricum e greu.
Ai nevoie de maini calde care sa iti incalzeasca sufletul ... izvoare cu ape limpezi si verde ... pajisti verzi in care sa iti odihnesti trupul greu si obosit.

Te-ai gandit vreodata la bucuria acelui suflet pentru care ai fost si esti totul ? ai trait vreodata aceasta plinatate ce altii au simtit-o alaturi de tine ? Eu am simtit-o ... si o mai simt ... acest lucru imi da putere, si impuls si ce vrei tu ... ca sa merg mai departe ... ma multumesc de multe ori cu putin ... sau cu totul ...nu as avea nevoie decat de acest putin care pentru sufletul meu e cel mai mult ...
Ce poate fi mai linistitor decat prezenta celui drag alaturi de tine? Asa e ca de multe ori ai nevoie de imbratisarea lui ca sa poti respira ? Cum e sa simti atunci ca nimic, absolut nimic rau nu te mai poate atinge ?
Cine nu are suflet? Cine nu simte ceea ce i-a fost pus in suflet sa simta?
Cauta in cel mai adanc trecut al tau, acel trecut in care erai un copil inocent ... si priveste la altii, prin ceea ce a ramas curat si cald in fiinta ta! Priveste spre ceilalti asa cum au privit si altii spre tine ... asa ... cu lacrimi in ochi, in acei ochi senini pe care iti placea sa ii privesti!
Vrei, te rog sa iti indrepti privirea si spre mine ? si daca vrei ... strange-ma tare in brate !


M.M

Un comentariu: